Groep 1/2a

Laatste nieuws uit onze groep

We zijn inmiddels helemaal gewend in onze groep en aan de juffen. We hebben ook al veel gezellige dingen met elkaar gedaan.
Het laatste was het carnavalsfeest. Alle kinderen waren verkleed.
Sommige kinderen waren heel mooi of grappig, andere kinderen waren spannend of zelfs eng verkleed. Het was in ieder geval een heel leuke ochtend.
Groep een is flink gegroeid en na de voorjaarsvakantie hebben we 30 kinderen in de groep, maar het is nog steeds een leuke, fijne groep.

Welkom in groep 1/2a

Onze groep twee bestaat uit 13 kinderen en groep een uit 12 kinderen. De twee laatste nieuwe kinderen waren er nog niet toen de schoolfoto genomen werd.In groep een komen er in de loop van het schooljaar nog een paar kinderen bij.

Wij zijn een gezellige groep . We houden van spelen en werken met alle materialen in de klas, knutselen en zingen en dansen bij het digi-bord. Buiten spelen en gym vinden we ook leuk.
Onze juffen heten juf Frencis en juf Marian.
De juffen zetten regelmatig foto’s op klasbord, een app die alleen voor de ouders en juffen van de klas toegankelijk is.
Zo kunnen de ouders zien wat er zoal in de klas gebeurt.
En er staat natuurlijk ook regelmatig nieuws op de website.