Groep 1/2b

Welkom in groep 1/2b

Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn groep 1/2 b en wij zitten met 10 kinderen in de klas.Onze juf heet Saskia en zij is er de hele week.
Wij doen heel veel leuke dingen op school en leren een heleboel. We hebben zelfs al Engels.
Twee keer per week komt dan ons aapje “Happy Monkey” tevoorschijn en leren we m.b.v. het digibord Engelse woordjes. Ook doen we elke dag een Engelse activiteit ( every day activity), waarbij we vaak een Engels liedje leren of een spelletje doen waarbij we de geleerde woordjes moeten toepassen.
We krijgen ook Kanjertraining, waarbij we o.a. leren dat pesten niet mag en dat iedereen ertoe doet.
Nu we een continurooster hebben mogen we tussen de middag op school onze lunch, die we in ons eigen “cool “tasje meegenomen hebben, opeten. Dit doen we gezellig met de juf erbij aan de grote tafel.
In de pauzes spelen we buiten op ons eigen achterplein , meestal samen met groep 3 en 4. Zo kunnen we ook nog even met onze vriendjes uit de hogere groepen spelen.
We hopen dat er dit schooljaar nog meer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in onze klas zullen komen.