Hallo allemaal, welkom  op de groepspagina van groep 3/4!

Groep 3/4 is een gezellige middenbouwgroep.

We hebben twee juffen. Juf Carlijn, zij werkt op woensdag, donderdag en vrijdag en juf Miriam, zij is er altijd op maandag, dinsdag en woensdag

In groep 3/4 wordt hard gewerkt. In groep 3 zijn we elke dag druk bezig met het leren lezen met behulp van de methode Veilig leren lezen. Inmiddels kennen we al heel veel letters en kunnen we al heel wat mooie verhalen lezen. Elke keer wanneer we een nieuwe letter lezen , leren we deze ook meteen schrijven.  In groep 4 wordt er uiteraard ook gelezen, maar ook hard gewerkt op de tablets. We vinden het super leuk om op deze tablets onze rekensommen en spellingsopgaven te maken.

Naast het leren lezen, rekenen, schrijven, taal en begrijpend lezen is er uiteraard ook tijd om met elkaar creatief aan de slag te gaan.  Nu in de kersttijd hebben we met juf Franny , onze stagiaire, prachtige kandelaars gemaakt.  Het was geen gemakkelijke opdracht, vandaar dat de kinderen uit groep 7 ons hierbij geholpen hebben.

Ook wordt er op onze school veel aandacht besteed aan de sociale vaardigheden, muziek, bewegingsonderwijs, wereldoriëntatie en Engels.