Groep 4a

Carnaval 2018

Carnaval 2018 is weer achter de rug, wat een gezellig feest was dit! De meeste kinderen kwamen verkleed en na het uitbundige welkom op het plein gingen we naar binnen om daar  leuke spelletjes te doen in de klas en op de gang, dit deden we in tweetallen. De sfeer was goed! Daarna hadden we een open podium in het speellokaal  zodat we onze talenten aan elkaar konden laten zien. Een foto is toegevoegd, helaas konden we ze niet allemaal plaatsen. Carnaval was TOP!

Hoera, ze is er!

Op vrijdag 26 januari is juf Carlijn bevallen van een prachtige dochter. Haar naam is Sara! Het gaat goed met moeder en dochter. Wij kunnen niet wachten tot ze op bezoek komen.

Voorleesontbijt

Op woensdag 24 januari hoefden we ons 's ochtends even niet te haasten, want we mochten lekker in onze pyjama naar school!
De dag ervoor hadden we onze tafels al in een kring gezet, zodat we de volgende morgen direct konden aanschuiven met ons zelf meegebrachte ontbijtje.
Terwijl er gesmikkeld werd, las de juf voor uit het boek 'Jelle en de leeuw'. We moesten erg lachen om de ontsnapte leeuw die er alles aan deed om een knakworstje te pakken te krijgen.
Daarna kregen we ieder een masker van een wild dier. Deze werden prachtig ingekleurd en in elkaar gezet, om vervolgens een paar 'brullende' groepsfoto's te maken.
Het was een heerlijke beestenboel!

Welkom in groep 4a

Wij zijn groep 4a, er zitten 24 kinderen in onze klas. Juf Carlijn stond het eerste deel van het jaar voor de klas, maar nu zij met zwangerschapsverlof is, zijn juf Rosalie en juf Marleen er.
Dit jaar zijn wij voor het eerst gaan werken op de tablets, dit is erg leuk! We kunnen meteen zien of we een opdracht goed of fout maken. Ook kunnen we allemaal werken op ons eigen niveau en sterren verdienen wanneer het goed gaat.
In groep 4 leren we hoofdletters schrijven, we krijgen dit jaar ook een mooie pen. Ook lezen we veel in onze klas . We lezen zelfstandig maar ook in groepjes of tweetallen. Ook mag er iedere dag iemand voorlezen!
We hebben 2 keer per week Engels. Tijdens deze lessen spelen we allerlei spelletjes en zingen we liedjes. We hebben al veel nieuwe woorden en zinnen geleerd.
Op deze site zullen we regelmatig foto’s en stukjes zetten van de activiteiten die we in onze klas doen.

Groetjes groep 4a