Groep 5/6b

Praktische verkeersles 2

Op maandag 12 maart hadden wij onze tweede verkeersles op het schoolplein. De juf van School op Seef had dit keer een rotonde gemaakt op het schoolplein. Op deze rotonde gingen we een kwart rondje, een half rondje, een driekwart rondje of een heel rondje fietsen. Daarbij moesten we letten op de verkeersregels. Best moeilijk, maar het ging bij bijna alle kinderen heel goed.

Welkom in groep 5B/ 6B

Wij zijn een combinatiegroep van 28 jongens en meisjes. In groep 5B zitten 18 kinderen in groep 6B zitten 10 kinderen. In onze klas zitten maar liefst 18 internaat kinderen. Juf Eveline is de gehele week onze juf.
In de klas werken we met Snappet. Het werken op tablets vinden we heel leuk. Elke dag werken we naast het “gewone werk”, aan plus opgaven op ons eigen niveau. Daarnaast werken we nog aan onze cadeautjes. Bij die cadeautjes kunnen we aan onze eigen doelen werken en oefenen met de dingen die we moeilijk vinden of waar we (nog) beter in willen worden. Ook bij de cadeautjes werken we allemaal op ons eigen niveau. Verder geeft onze juf ons heel regelmatig extra instructielessen, hiervan worden we nog slimmer.
Op woensdagochtend hebben we gym.