Hallo allemaal,

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn groep 6a. Groep 6a bestaat uit 18 kinderen. Samen met Juf Margot en Juf Nancy maken wij er een leerzaam schooljaar van.  We zijn allemaal uniek en vliegen onze eigen weg. Dit maakt ons een kleurrijke groep.

Ondertussen zijn we al een aantal weken hard aan het werk en hebben we al een hoop gedaan. Zo hebben we al een hoop geleerd over de VOC en over de watersnoodramp.
Aan het begin van het schooljaar zijn we op schoolreis geweest naar Drievliet. Hier hebben we onwijs genoten.
In groep 6 moeten wij een spreekbeurt houden. Deze beginnen al in november. Dit vinden wij reuze spannend, maar we doen onze stinkende best!
Verder werken wij graag en hard op onze tablets. Ook vinden wij samenwerken heel erg belangrijk, daarom hebben wij de eerste weken gewerkt in de Gouden Weken.

Bij ons in groep 6a:
Discrimineren en pesten wij niet
Helpen wij elkaar
Maken we geen storende geluiden
Vechten we niet
Houden we onze spullen netjes
Doen we niet brutaal
Praten we niet door elkaar heen
Wachten we op onze beurt
Lachen we niemand uit
Sluiten we niemand buiten
Mogen we trots zijn op onze talenten