Spannende tijden in groep 8!

De schoolkeuzes zijn inmiddels gemaakt, dus de laatste periode van groep 8 gaat bijna van start. De musical is bekend en de komende tijd gaan we aan de slag met de audities en rollen verdelen. In april alleen nog de eindtoets maken en dan kunnen we na de meivakantie gaan oefenen. Groep 8 heeft er zin in!

Welkom in groep 8

Wij zijn groep 8 en met 30 kinderen is het een gezellige, drukke boel.Op maandag, donderdag en vrijdag krijgen wij les van juf Kelly. Juf Renee is er op maandag ook en werkt met aparte groepjes in de klas.​ Zij staat op dinsdag en woensdag voor de klas.
We zijn ons aan het voorbereiden op het voortgezet onderwijs. We hebben zin in de proeflessen die gaan komen op de middelbare scholen. Ook kijken we al enorm uit naar het oefenen voor de musical en het kamp. Maar eerst zullen we nog even hard aan slag moeten voordat het zover is.

Groetjes groep 8!