De laatste maanden in groep 8!

Inmiddels zijn alle kinderen ingeschreven op hun nieuwe school, de

Iep-toets is gemaakt (we wachten alleen nog op de uitslag), de musical is gekozen, de rollen zijn verdeeld dus het is nu tijd om te gaan oefenen.
Iedere maandag en donderdag komen er 2 moeders met de kinderen 1,5uur oefenen. Ook wordt er al druk gezocht naar de kleding die bij iedere rol past en met het maken van de decorstukken wordt binnenkort gestart.
Ook zijn we gisteren begonnen met het maken van posters die t.z.t. in de school te bewonderen zijn.
De titel van de musical houden we nog even geheim.
Wordt vervolgd :-)

Spannende tijden in groep 8!

De schoolkeuzes zijn inmiddels gemaakt, dus de laatste periode van groep 8 gaat bijna van start. De musical is bekend en de komende tijd gaan we aan de slag met de audities en rollen verdelen. In april alleen nog de eindtoets maken en dan kunnen we na de meivakantie gaan oefenen. Groep 8 heeft er zin in!

Welkom in groep 8

Wij zijn groep 8 en met 30 kinderen is het een gezellige, drukke boel.Op maandag, donderdag en vrijdag krijgen wij les van juf Kelly. Juf Renee is er op maandag ook en werkt met aparte groepjes in de klas.​ Zij staat op dinsdag en woensdag voor de klas. We zijn ons aan het voorbereiden op het voortgezet onderwijs. We hebben zin in de proeflessen die gaan komen op de middelbare scholen. Ook kijken we al enorm uit naar het oefenen voor de musical en het kamp. Maar eerst zullen we nog even hard aan slag moeten voordat het zover is.

Groetjes groep 8!